Lauritsalan koulu

Tämä blogi on aikoinaan perustettu kansainvälisyyshankkeelle. Nyt blogissa voit seurata varhennettua ja toiminnallista englannin opetusta, englannin kerhon toimintaan sekä kansainvälisiä tuulia Lauritsalan koululla.

torstai 7. marraskuuta 2019

Numbers


Jokainen kirjoitti vihkoon viiden numeron sarjoja muutaman. Sama numero ei saanut olla samassa sarjassa. Sen jälkeen valittiin parit luokasta. 

Beebot-alustalta löytyivät numerot yhdestä yhdeksään. Pari sanoi numeron englanniksi ja toinen pareista ohjelmoi Beebotin kulkemaan oikeaan ruutuun.



Tällä pistellä parit luettelivat vuorotellen vihkostaan numerosarjan ja aina toinen pareista järjesteli numerokortit oikeaan järjestykeen.



Taululla parit luettelivat vihkostaan numerosarjan ja toinen pareista kirjoitti sen taululle. Lopuksi molemmat lukivat yhteen ääneen numerosarjan. Jos numerosarjat loppuivat vihkosta, oman sarjan saattoi lukea nurinpäinkin.


Käytävässä järjestettiin numerolaatat. Oma pari luetteli englanniksi omat viisi numeroa vihkostaan. Sen jälkeen numerolaattojen järjestäjä hyppi ruudut läpi sanoen luvut englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti