Lauritsalan koulu

Tämä blogi on aikoinaan perustettu kansainvälisyyshankkeelle. Nyt blogissa voit seurata varhennettua ja toiminnallista englannin opetusta, englannin kerhon toimintaan sekä kansainvälisiä tuulia Lauritsalan koululla.

torstai 21. marraskuuta 2019

Tokaluokkaisten minipajat


Ensi kerrattiin numerot yhdestä kymmeneen. Sen jälkeen kuunneltiin ja laulettiin Ten little sailboats-laulua. Se on siitä hyvä numerolaulu, että numeroita lauletaan edestakaisin.

Yhdeällä pisteellä ohjailtiin Beebot-robottia eri ruutuihin. Käsky piti antaa tietenkin sanomalla numero englanniksi ja näin oma pari osasi koodata robotin oikeaan ruutuun.

Yhtä suosittua oli Poison number-leikki. (Myrkkysieni) Yksi leikkijöistä siirtyy sivummalle. Sillä aikaa loput pelaajista päättävät, mikä numero on myrkkyä. Sitten pyydetään leikkijä takaisin ja hän alkaa kerätä korkkeja sanomalla aina korkissa olevan numeron ääneen englanniksi. Kun myrkytetty numero nostetaan, muut pelaajat huutavat "poison". Kerääjä laskee lopuksi keräämänsä korkit englanniksi. Muut pelaajat voivat auttaa laskemisessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti